VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

VTH Kasten, wat bieden wij onze dealers en klanten?

Eerste kennismaking
Voor een persoonlijk gespek kunt één van onze dealers bezoeken om te zien wat VTH Kasten u te bieden heeft. Natuurlijk is het ook mogelijk om op onze site eerst een offerte aan te vragen. Wij werken uw offerte aanvraag binnen één werkdag uit en mailen deze direct naar u door.

Inmeten
VTH Kasten beschikt over een eigen inmeetdienst die bij u thuis de exacte maten komt opmeten. Zo zorgen wij voor de juiste maatvoering en nemen het risico bij u weg.

Montage
Het monteren van uw kastenwand wordt door ons eigen montageteam of door het montageteam van onze dealer verzorgt. Heeft u een stopcontact dat u graag wilt blijven gebruiken in de achterwand van de kast? Dan zorgen wij dat dit mooi en vakkundig wordt verwerkt. Na de montage wordt alles schoongemaakt en netjes achtergelaten. Het enige dat u nog hoeft te doen, is het inpakken van uw kastenwand!

Service
Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan, garanderen wij dat de service binnen twee weken is opgelost.

Full service voor onze dealers
VTH Kasten biedt voor al onze dealers een full-service pakket aan, waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over planning en afwikkeling van uw order. Uiteraard wordt u van alle ontwikkelingen op de hoogte gehouden. Wat biedt VTH Kasten u aan:

- Offerte aanvragen en advies (ook aan huis mogelijk)
- Plannen van inmeetdata en montagedata
- Inmeten en advies aan huis
- Montage door eigen montageteam
- Eventuele service wordt binnen twee weken verholpen

Copyright © VTH Kasten 2019 | Webdesign & CMS : DO IT-online