VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

VTH Inloopkasten op maat, ruimte om te leven

’s Ochtends aankleden zonder uw partner wakker te maken, direct vinden wat u zoekt en ruime opbergmogelijkheden. Een inloopkast creëert rust en zorgt voor een opgeruimde slaapkamer.
Heeft u de ruimte ervoor beschikbaar, dan zal VTH Kasten graag een inloopkast voor u ontwerpen die exact voldoet aan uw ideeën over ruimte en praktisch comfort. Uw inloopkast kan worden voorzien van een prachtige schuifwand die niet zal doen vermoeden welke ruimte men erachter aantreft. De combinatie van de mooiste materialen en een naadloos perfecte constructie zorgt voor een perfect resultaat. Denk bijvoorbeeld eens aan goed doordachte extraatjes, zoals gericht aangebrachte verlichting of een stopcontact voor, bijvoorbeeld, een strijkijzer.

Montage en overige:

Wij streven samen met u naar een vertaling van uw persoonlijke wensen naar de oplossing voor uw woon- en leefomgeving. Daarom levert VTH naast haar kastenprogramma’s ook bijpassende meubelen zoals bedombouw, dressoirs, nachtkastjes, etc. Uiteraard altijd op maat en volgens uw wens. Al met al durven wij te stellen dat VTH Kasten de norm voor maatwerk bepaald. Wij beschikken over een team van vakkundige meubelmakers die desgewenst de kast bij u thuis inmeet en installeert. Hierdoor garanderen wij full-service vanaf advies tot montage die tot in de puntjes wordt verzorgd.

Overtuig uzelf en ontdek, VTH levert de Kast die bij u past.

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, neemt u de globale maten van uw ruimte mee naar een van onze dealers of vult u deze in in ons offerteformulier. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat u wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte.

Copyright © VTH Kasten 2019 | Webdesign & CMS : DO IT-online