VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

VTH Kasten, vouw- en draaideurkasten op maat, vorm en functie in balans

Een uitgekiend en duurzaam systeem vindt u terug in de kasten van Flexia. Dankzij de draai-en vouwdeuren bereikt u een ongekend gebruiksgemak, gekoppeld aan welhaast onbegrensde opbergmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan een panoramakast over de gehele lengte van uw slaapkamer of een vouw- draaideurkast op maat onder een schuine wand. De kasten van Flexia zijn schitterend van buiten en worden met liefde voor het meubelmakersvak voor u vervaardigd. Let bijvoorbeeld op vernuftige details, zoals deuren met comfortabele demping. De binnenzijde mag er ook zijn. Wij delen deze volledig in aan de hand van uw gebruiksbehoeften.

Interieur en accessoires, wat zit er achter de deur?

Bepaal zelf de norm en stel uw kasteninterieur naar eigen gebruik samen. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materialen en stijlen, ontwikkelt u een kast waarmee u zich direct thuis voelt. Denk bijvoorbeeld aan diverse hang- en legsystemen, mandjes, innovatieve, ruimtebesparende oplossingen, laden met slow-demping, paneeldikte van 18 of 25 mm, keuze uit diverse kleuren, enzovoort. Uiteraard zal uw adviseur u graag helpen bij het maken van uw keuzes. Laat uw dagelijkse rituelen de revue passeren en zet uw ideale kasteninterieur op papier. Wij zorgen dat uw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Montage en overige

Wij streven samen met u naar een vertaling van uw persoonlijke wensen naar de oplossing voor uw woon- en leefomgeving. Daarom levert VTH naast haar kastenprogramma’s ook bijpassende meubelen zoals bedombouw, dressoirs, nachtkastjes, etc. Uiteraard altijd op maat en volgens uw wens. Al met al durven wij te stellen dat VTH Kasten de norm voor maatwerk kasten bepaald. Wij beschikken over een team van vakkundige meubelmakers die desgewenst de kast bij u thuis inmeet en installeert. Hierdoor garanderen wij full-service vanaf advies tot montage die tot in de puntjes wordt verzorgd.

Overtuig uzelf en ontdek, VTH levert de kast die bij u past.

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, neemt u de globale maten van uw ruimte mee naar een van onze dealers of vult u deze in in ons offerteformulier. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat u wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte.

Copyright © VTH Kasten 2019 | Webdesign & CMS : DO IT-online