VTH Kasten
Inloopkasten op maat
bekijk de mogelijkheden
"Er was maar één echte oplossing om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal benut werd."
- Tom Elbers

VTH Kasten, schuifdeurkast op maat

Premia, eerlijk en praktisch

Ruimte creëren zonder concessies te doen aan de ruimte waarin u leeft. Dat bereikt u met een Premia schuifdeurkast op maat. Premia staat voor premium kwaliteit. U merkt het aan de geruisloze aluminium schuifdeuren en de manier waarop uw schuifdeurkast naadloos overgaat in uw interieur. Reken gerust op uitgekiende oplossingen, bijvoorbeeld als u een schuine wand heeft, waar u een schuifdeur systeem op maat onder wilt laten plaatsen. Met Premia zult u op geen enkele wijze hinder ondervinden van beperkingen op het gebied van maatvoering. De schuifdeurkasten worden vervaardigd uit zeer degelijke materialen. U heeft een ruime keuze als het gaat om kleuren, decoren en (spiegel)glas.

Securia, comfortabel en stijlvol

Durf te kiezen voor het beste. Schuifdeurkasten van Securia bieden u zekerheid. Niet alleen als het gaat om uw keuze voor een degelijke kast; u mag ook zeker zijn van een innovatief ontwerp, volledig afgestemd op uw wensen. De prachtige afwerking die u bij Premia aantreft is voor Securia nog niet goed genoeg. We noemen bredere profelen, een prachtige vlakke afwerking en meer keuzemogelijkheden op het gebied van de meest trendy en natuurlijke materialen. Kiest u voor een kastenwand van Securia, dan gaat u voor comfort en luxe in uw eigen stijl.

Interieur en accessoires, wat zit er achter de deur?

Bepaal zelf de norm en stel uw kast interieur naar eigen gebruik samen. Dankzij de vele mogelijkheden op het gebied van materialen en stijlen, ontwikkelt u een kast waarmee u zich direct thuis voelt. Denk bijvoorbeeld aan diverse hang- en legsystemen, mandjes, innovatieve, ruimtebesparende oplossingen, laden met slow-demping, paneeldikte van 18 of 25 mm, keuze uit diverse kleuren, enzovoort. Uiteraard zal uw adviseur u graag helpen bij het maken van uw keuzes. Laat uw dagelijkse rituelen de revue passeren en zet uw ideale kast interieur op papier. Wij zorgen dat uw wensen worden vertaald naar een praktische maatwerkoplossing, waarvan u jarenlang plezier zult hebben.

Een maatwerkkast als standaard

Mocht uw budget niet toereikend zijn voor een kast op maat? Dan biedt VTH Kasten u een mogelijkheid om uit te wijken naar onze "standaard" kasten. Deze worden uit hetzelfde hout gesneden als onze kasten op maat, maar door een standaard interieurhoogte van 220 en een standaard diepte van 50 centimeter toe te passen kan VTH kasten een lagere prijs hanteren. Dit scheelt in de regel 15% op een schuifdeurkast.

Montage en overige

Wij streven samen met u naar een vertaling van uw persoonlijke wensen naar de oplossing voor uw woon- en leefomgeving. Daarom levert VTH naast haar kastenprogramma’s ook bijpassende meubelen zoals bedombouw, dressoirs, nachtkastjes, etc. Uiteraard altijd op maat en naar uw wensen.

Al met al durven wij te stellen dat VTH Kasten de norm voor maatwerk kasten bepaald. Wij beschikken over een team van vakkundige meubelmakers die desgewenst de kast bij u thuis inmeet en installeert. Hierdoor garanderen wij full-service vanaf advies tot montage die tot in de puntjes wordt verzorgd. Overtuig uzelf en ontdek, VTH levert de kast die bij u past.

Om u snel en goed van dienst te kunnen zijn, neemt u de globale maten van uw ruimte mee naar een van onze dealers of vult u deze in, in ons offerteformulier. Let hierbij op de beschikbare hoogte, breedte en diepte van de ruimte. Daarnaast is het handig om vast rekening te houden met het aantal kastelementen dat u wilt hebben met bijvoorbeeld hang-, leg- of ladegedeelte. 

Copyright © VTH Kasten 2019 | Webdesign & CMS : DO IT-online